(1) Find a midget.

Tjenamors!
Ny blogg! Jävligt häftigt säger jag.

Lär skriva av mig lite samt tipsa om några av alla mina filmer. Gamla som nya, mest för att ha något att skriva om.
Kan lika bra börja direkt med The Imaginarium of Dr. Parnassus!


På en skala från 1-10? Absolut en 9a!
Filmen handlar om de kringresande "underhållarna"(?) Anton, Percy, Valentina och hennes far, den odödlige Dr. Parnassus, som erbjuder en resa in i "the imaginarium", där drömmar och fantasier blir verklighet, styrda av Dr. Parnassus sinne. När den över 1000 år gamla Parnassus i sina äldre dagar blir förälskad i en vacker ung dam, sluter han en pakt med djävulen om ungdom och odödlighet i utbyte mot att alla barn han någonsin blir fader till ska tillfalla djävulen vid 16 års ålder.


När Valentinas födelsedag närmar sig, lyckas dom rädda en man som försökt begå självmord från en bro, Tony, som sedan rör runt i kastrullen lite extra. Hur det hela fortgår och slutar får ni se själv. Det är absolut en film att rekommendera, och att Heath Ledger gör en underbar roll som Tony, samt Lily Coles vackra nuna i rollen som Valentina gör inte Terry Gilliams film mycket sämre.
9/10 som sagt.


Resten av dagen har gått åt till att slita på jobb, tycka synd om sig själv, sörja Godric (Ja, jag följer faktiskt True Blood.) och att träna.
Blev ett lagom hårt bröstpass som kändes lite mer som att någon släppt en bautasten(läs Asterix & Obelix för mer info.) på båda mina armar och sen bett mig lyfta vikter. Inte så mycket att gilla, men väl genomfört så kan manallt känna sig nöjd efteråt.
Nu vaknas det nerladdning av något slags photoshop, så man kan skapa en fin header, och sen får man väl försöka lägga in den, som tur är så vet jag en headerfreak, som kanske kan hjälpa mig med det!

Blev ett lagom långt inlägg, som det första brukar bli, innan det trappas ner och blir sämre och sämre, ska göra mitt bästa för att hålla det upp denna gången.

Tack och bock.

RSS 2.0